onsdag 25 juli 2012

finbesök :)

i augusti får vi finbesök från schweiz :) "fallo philli" kommer nämligen hit. farbror phillip alltså :) det är helt otroligt vad stora W älskar honom! det är ju tyvärr inte så mkt "semester" för honom att komma hit längre eftersom stora W kräver hans uppmärksamhet KONSTANT.

på tal om schweiz så hoppas vi på att snart kunna flyga dit och träffa alla där! så vi kollade flygpriser vilket inte gjorde oss ett dugg glada! stora W's biljett skulle kosta ynka 400:- mindre än våra :/ och han är inte ens tre! och visst under sommaren jobbar jag men sen är det ju föräldrapenning igen...

vi vill ju så gärna åka dit framförallt för att stora W TJATAR om att "fuga feisch", alltså flyga till schweiz. kan ju inte direkt skylla honom för att han uttalar schweiz fel eftersom 90% av alla vuxna människor i sverige oxå gör det ;) för det heter INTE SWEISCH utan SCHWEIZ!

jag längtar verkligen till schweiz! men hur jag skulle kunna hålla mig till LCHF där det har jag ingen aning om! det finns ju så galet mkt gott där! crème schnitten, luxemburgerli, nimmt 2 sauer, rivella rot m.m. och allt nyttigt är så vansinnigt dyrt där. grädde är ju för sjutton dyrare än sprit... typ ;) men det är väldigt bra för jag för fick leg när jag köper vin och det är 18-årsgräns där :D det är förvisso två år sedan men eftersom jag är beroende av Mary Kay produkter så BORDE jag ju se yngre ut nu, eller hur ;)

i vilket fall som helst så LÄNGTAR jag och jag VILL åka dit SNART :)

1 kommentar:

  1. Åh, jag vill också till Schweiz, har inte varit där sedan jag flyttade tillbaka till Sverige 2003 :( så jag förstår din längtan. Kram

    SvaraRadera