söndag 1 juli 2012

hur tänkte jag nu?

jag ska jobba ARTON nätter i juli. det är över 100 %. en normal natt-tjänst ligger på ca. 65 % med en 9-ledighet per arbetsperiod. det var så jag trodde att jag skulle jobba! men eftersom nästan "alla" blivit beviljade semester samtidigt så är vi några vikarier som har fått ett knök-fullt schema...

inte riktigt rättvist tycker jag...

frågan är hur jag tänkte när jag tackade ja till detta schema? jag tänkte nog inte alls... det är bara att köra på 1 natt gjord - 17 kvar!

heja mig och go natt ;)

p.s grannarnas ungar och mina egna också för den delen får gärna vara tysta nu för jag har FORTFARANDE glömt att köpa öronproppar! återigen - hur tänkte jag nu?!?!?!

5 kommentarer:

 1. Jag jobbar 92% natt, jämt. Har 3 extranätter på den där 9-ledigheten. Det är tufft, men man fixar det! Och för dig är det ju över efter dessa 17 nätter, du får tänka så. Det är ju bara en kort period:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. vad mycket pengar du måste ha ;) vet inte om jag skulle orka så mycket natt faktiskt. det är ganska jobbigt. samtidigt som jag verkligen gillar det. men om man inte får sova ordentligt så är det tufft! och ja, det är som sagt en kort period så det är väl bara att hänga i ;)

   Radera
  2. haha, allting är relativt;) ja det är tufft, men nu är jag fortf mammaledig.

   Radera
 2. Hmm, förstår dig. Känner igen det där att man glatt svarar att det blir perfekt och sedan när det närmar sig kommer ångern. Bara att bita i. Förresten körde du i hundratio så att gruset sprutade i rondellen vid Våxnäs:)

  /Camillchen(to be)

  SvaraRadera
  Svar
  1. uh ja, denna ångern... fast för dig är det ju än värre som ska hem fast utomlands och jobba... hundratio? nädu hade abra brådis till MAX innan jobbet vilket det inte blev något av eftersom det var för lång KÖ :( jag kör aldrig för fort förresten ;)

   Radera