tisdag 3 juli 2012

självplågeri....

på hög nivå x 2 idag...

för när man försöker gå med i vikt ska man INTE gå in på Hanna Larssons bageri på Herrhagen! vilket jag gjorde idag! till råga på allt så var det nästan halva priset för det var sista dagen innan semestern. så jag kom hem med 1 princesslängd, 2 strössellängder, 2 chokladbollar, 2 dammsugare, 3 bakelser... nästan allt ska in i frysen. tyvärr slank 1 1/2 chokladboll ned i min mage... men det var det värt! ska testa och göra lchf-chokladbollar, så om ngn har ett bra recept - hojta till :)

dagens andra plåga var "styrke-femman" på skutberget! tre f.d tränade morsor flåsade runt och trodde vi skulle svimma ett antal gånger och förbannade galningen som hittat på alla övningar. det var verkligen SÅ skönt! MEN nu har jag jätteont i ljumsken och foglossningsont... typiskt mig... tog i mer än vad kroppen ville och här ligger jag nu och orkar knappt röra mig :/ nästa gång får höftbältet åka på och jag kommer INTE göra alla hopp- och skuttövningar med gott samvete!
ska försöka plåga mig upp ur sängen och ta två panodil! råkade visst somna när jag nattade lilla W halv nio... att jobba två nätter i rad och bara sova 4,5 timmar efter varje natt är inte att rekommendera...

skriver jag mycket MEN? känner mig som han tony irving eller vad nu karln heter. förresten har ni sett någon annan människa som har mer perfekta ögonbryn än den mannen?

1 kommentar:

  1. Underbara Tessi, varför köper du kakor?! Du vet hur dåliga de är för dig. Baka själv! Då vet du vad du får och vad som är i det du äter. Vilket vitt pulver finns i det du köpt? Eller vet du att kakaon inte kommer från något barnslaverifält? Inte så troligt att den gör det, men ändå. Du har ju alltid förespråkat mat från grunden, varför ska kakor vara undantagna?
    Starkt jobbat på skutberget! Lär dig dina begränsningar så kommer du gå långt. Heja!! =)

    SvaraRadera