lördag 19 maj 2012

pyssel :)

jag har faktiskt hunnit pyssla litegrann idag trots att planerna förändrades en del :) här nedan är vårt proppskåp som så himla fult är direkt när man kommer in i hallen... istället för att se det varenda gång jag kommer in i lägenheten så hade jag en "lagom" stor kartong hemma som jag skar till och klädde med detta otroligt fina marimekko tyg! ni får ignorera den "smutsiga" väggen, det satt en vansinnigt ful hatthylla där innan... imorrn ska det upp krokar där istället och så småningom kommer målaren M att måla om :)

marimekko tyget är beställt för flera år sedan hos "maria i haga"
det var visserligen ett x antal år sedan men mönstret unikko består :)
 

fönstret i hallen fick sig också en liten förändring. för att få det lite insynsskyddat så hittade jag av en slump den här filmen på lagerhaus i dag. jag klippte naturligtvis fel men M räddade situationen - tack och lov. 

 

i den bästa av världar så skulle jag hinna klippa ut gardintyg till de 5 fönstren i vardagsrummet också... men men verkligheten ser lite annorlunda ut. nu blir det till att försöka söva en superpigg bebis... men allra först - en kopp te :)

2 kommentarer:

 1. Snyggt! Rena Carin...vad hon nu heter, hon med krulliga håret i äntligen hemma....? :)//Malin Ö

  pS.Hur gör man när man kommenterar? Jag valde att kommentera som "anonym" för att jag inte kunde välja nåt annat...hmhmhm...

  SvaraRadera
  Svar
  1. thanx :) mannerstål heter hon ;) alltså jag såg det där "proppskåpsskyddet" på äntligen hemma för evigheter sedan och nu vips så hade jag en kartong som passade! snacka om att jag blev lycklig! hmm...har ingen aning om hur man gör när man kommenterar... jag kan ju knappt blogga :P

   Radera