torsdag 28 juni 2012

har fyndat :D

är så himla glad! skulle ju träna men fastnade på en hemsida Syster Lycklig. tack för det Miss J  :)

fyndade Kapten Sharky grejer till stora W! han kommer bli överlycklig när det paketet dimper ned om några dagar! 

94071 
den här badponchon...

13297_1 
 en ljusslinga och en...

20722 

nattlampa hamnade i varukorgen och lite kul till stora W´s 3-årskalas i höst :D

och nu blev det visst lite mer! på bokus.se  hade dem böcker på svenska med Kapten Sharky :D klick, klick, klick så är två böcker på väg hem till stora W!

han har nämligen en skiva med Käpt´n Sharky (som han heter på tyska) som han ofta lyssnar på och det är ju så mycket lättare för honom att hänga med och förstå om vi nu kan komplettera med svenska böcker! ser verkligen framemot att se hans min när han får packa upp paketen :D 

min sambo M är från schweiz (där de pratar schweizertyska) så det är därför stora W har tyska cd-skivor hemma om någon skulle undra ;)

förresten, schweiz, vilket himla konstigt land... pyttelitet mitt i europa, har 4 språk och är inte med i EU... dem borde inte ens få vara med i eurovisionschlagerfestivalen om ni frågar mig ;) nej då! helt underbart land! alldeles för länge sedan jag var där bara!

är lite euforisk över min natt-shopping här så eftersom jag inte kan somna nu så kan jag ju lika gärna träna litegrann :D 


1 kommentar:

  1. Kapten sharkey har vi aldrig hört talas om här ! Tror du det är något som kan passa en busig 2 åring ?

    Vi har så himla stor släkt så för att undvika ett bröllop med över 100 gäster tyckte vi det var "smart" att ha det utomlands. Nu följer förmodligen bara våra närmast sörjande med :)

    SvaraRadera