lördag 11 augusti 2012

biblioteksmys!

igår medan M fortfarande var på sjukhuset tog jag och ungarna bussen ner till stan. åtta minuter kan ibland kännas som en evighet när man väntar på något, särskilt med stora W men han hade fullt upp med att filosofera kring busshållplatsen och bilarna som åkte förbi! 

 

på biblioteket träffade vi A och hennes tre goa ungar! Här sitter stora W och W och pusslar! dem är nästan lika gamla och skolades in på förskola samtidigt. nu när dem går på olika förskolor känns det SÅ kul att se att dem ändå leker så bra med varandra!


 har ni varit på biblioteket i karlstad? dem har ett sagorum med utklädningsgrejer och en stor sån där "pöl" tror jag dem kallas i folkmun. iallafall stora W och Z (W´s storebror) slängde sig i den här och Z var så kul. stora W hamnade litegrann på hans huvud och Z säger: "ja tror han mosa halva mitt huvud". så illa var det inte riktigt, men hjälp vad dem härjade - inte tyst på det biblioteket inte...

  

lite lugnare blev det när dem gick till alfons åberg´s helikopter. stora W läste lite astrid lindgren sam tidigt som han "fuge feisch" - flög till schweiz :) 


lilla W ville naturligtvis vara med och tränade lite på det här med att stå :)
steg 1: 


steg 2:


stora W var så söt när han klättrade och lilla W försökte stå. han sa till lilla W: " nu lagar ja däruppe W - ja kommer snat nej!". 

vi hade en riktigt mysig eftermiddag med A och ungarna om än en aning disträ! 

måste tipsa om bibliotekskafeét! dem har inte superbra fika MEN dem har otroligt god mat! och pannkakorna till ungarna är kanongoda. ett STORT plus är att jordgubbssylten är hemmagjord!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar